Ioana Ginghină, afectată serios financiar de coronavirus: „Trebuie să plătesc chiria”

Când avea impresia că viața ei în sfârșit a luat-o pe un făgaș normal, Ioana Ginghină se pare că mai primește o lovitură. Pandemia de coronavirus, care a afectat din plin până și România, o lasă pe vedetă într-o criză economică, asta deoarece afacerile dar și colaborările sale au fost amânate în toată această perioadă.

Divorțată de curând de Alexandru Papadopol, Ioana și-a ocupat mare parte din timp cu școala de actorie pentru copii, pe care o deține, dar și cu organizarea de evenimente. Ambele activități au fost anulate definitiv din cauza măsurilor luate de către autorități pentru a stopa răspândirea virusului ucigaș.

„Mă afectează destul de tare această pauză. Şcoala de actorie MiniArtShow este pe pauză, la fel evenimentele pe care le aveam de organizat. În perioada Paştelui aveam foarte multe evenimente şi cu siguranţă acum nu voi avea nimic. Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii şi să plătesc chiria, deci situaţia nu este roz”, a afirmat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Cu toate că are probleme de natură economică, Ioana Ginghină nu își pierde optimismu și deja se gândește la proiecte noi pe care să le poată pune pe roate atunci când pandemia va lua sfârșit, iar totul va reveni la normal.

„Mergem înainte cu şcoala de actorie pentru copii, însă am gândit câteva spectacole interactive noi pentru evenimentele in/outdoor. Sunt momente scurte de 20-30 de minute, în costume spectaculoase care să atragă atenţia celor care participă la eveniment. Apoi, din toamnă, vreau să vin cu un program de dezvoltate personală pentru adulţi şi copii, ceva la care lucrez acum. Vor fi exerciţii de actorie combinate cu elemente de life coaching”, a mai declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a avut un mariaj cu actorul Alexandru Papadopol, de care a divorțat în anul 2019. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de 11 ani, pe nume Ruxandra, care locuiește alături de mama sa.

Cu toate acestea, Ioana Ginghină nu se simte atât de singură în această perioadă de carantină, deoarece îl are alături pe noul ei iubit de care susține că este îndrăgostită până peste cap.

Discretă ca de obicei, Ioana Ginghină nu a dorit să dea prea multe detalii din viața ei personală, dar a făcut deja primele declarații despre noua ei relație:

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieşim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea ştia, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacţie de genul „Aoleu, vai de mine!’. Ştia deja ce se întâmplă’, a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.

„I-am făcut cunoştinţă Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanţă, puteam să manageriez situaţia mult mai bine. A fost foarte drăguţ, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moş Crăciun, erau luminiţe prin oraş şi atunci totul a fost foarte frumos’, a mai afirmat Ioana Ginghină.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.