joi, 9 iulie , 2020

Ioana Ginghină a făcut o nouă postare pe blogul ei personal, în care a dezvăluit că pozele postate i-au provocat multă suferință în ultimul an, dar cu toate acestea, nu a dorit să le șteargă.

Așadar, în cadrul unei postări pe blogul său personal, Ioana Ginghină a dezvăluit că unele dintre pozele de pe rețelele ei de socializare i-au stârnit multe amintiri emoționante și dureroase, și chiar dacă a fost sfătuită de grupul de apropiați să șteargă acele poze, aceasta a refuzat, dorind să păstreze amintirile.

”Nu de puţine ori am zâmbit la amintirile din anii trecuţi cu care mă surprinde Facebook-ul. Însă în ultimul an, aproape fiecare poză era un cuţit în inimă. Indiferent că eram singură sau cu familia, îmi aminteam acele timpuri şi involuntar îmi dădeau lacrimile. Prietenii mi-au spus să mă apuc să şterg acele poze, pentru a mă scuti de această “suferinţa”.

Se pare că există şi o aplicaţie pentru asta. O aplicaţie care îţi scoate persoanele nedorite din pozele de pe on-line şi de pe telefon. Însă eu am ales să mă vindec. Aşa că le-am privit de fiecare dată cu drag şi nostalgie aşteptând ca timpul să-şi facă treaba şi să vindece rănile. Ei bine, da, am avut dreptate, căci în ultimul timp pot să privesc acele poze şi să zâmbesc, ba mai mult să mă bucur că nu le-am şters şi că au rămas acolo să-mi amintească de vremuri frumoase şi calde care la acel moment m-au făcut fericită”, a mărturisit Ioana Ginghină pe blogul ei.

În plus, vedeta a dezvăluit că acum se bucură pentru că nu a renunțat la pozele postate pe rețelele de socializare.

”Fericirea însă este peste tot şi abia aşteaptă să fie descoperită şi trăită, aşa că acum este iar în viaţa mea .Cum? Prin lucruri simple şi mărunte dar şi prin realizări mari şi dorinţe împlinite. Mă bucur că nu am şters nicio poză, nici de pe Facebook şi nici din telefon. Acum pot să mă bucur în continuare de ele, să-mi spun : „Ce frumoasă este viaţa ta, Ioana!”, a mai spus ea.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după o căsnicie de 12 ani, în vara acestui an. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 11 ani, pe nume Ruxandra.

Related Posts

Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest