Andreea Bălan, despre experiența dramatică suferită: „Mi-am dat seama că a fost foarte, foarte grav ceea ce s-a întâmplat”

Informația că Andreea Bălan a făcut stop cardiorespirator imediat după ce a născut a lăsat mască o țară întreagă, mai ales după aceea, când vedeta a fost supusă unor intervenții chirurgicale. După cinci luni însă, Andreea a avut curajul de a-și deschide sufletul și a discutat despre drama pe care a trăit-o în acel moment din viața ei.

Venirea pe lume a Clarei Maria a fost o încercare foarte dificilă pentru Andreea Bălan, mai ales că a însemnat o nouă șansă la viață pentru ea.

Acum însă, cântăreața a discutat despre drama pe care a suferit-o și a explicat că a însemnat o lecție de viață pe care a învățat-o foarte bine, motiv pentru care nu se mai lasă afectată de nimic:

”Da, am trecut printr-o cumpănă foarte grea, neaşteptată, nimic nu a prevăzut incidentul care s-a întâmplat. Mi s-a oprit inima aproape un minut. Am fost resuscitată, readusă la viaţă, practic. Eu nu am conştientizat ceea ce mi s-a întâmplat decât destul de târziu, când am ajuns acasă. Asta pentru că, atunci când m-am trezit, la Terapie Intensivă, după cele două zile în care am fost inconştientă, şi mi s-a povestit ceea ce mi s-a întâmplat, eu nu am realizat.
Am ţinut minte doar că am intrat în sala de operaţii, am fost anesteziată parţial, de la jumătate în jos, şi apoi deodată m-am trezit după două zile şi mi s-a povestit că mi s-a oprit inima, că am trecut printr-un incident grav, că lichidul în care a stat fătul a ajuns în sânge şi, implicit, la plămâni, şi de aceea s-a produs stopul cardio-respirator. În acel moment, mi s-a dat şi vestea că nu mai pot să fac copii. Eram atât de sedată, încât nu am realizat foarte tare ce s-a întâmplat. Şi nici în zilele următoare.
Încercam să zâmbesc, să fiu tare, veneau oameni în vizită şi nu am conştientizat. Abia când am ajuns acasă, abia când George mi-a povestit cum a văzut el lucrurile – pentru că el a stat afară şi a văzut prin geamul sălii de operaţie cum Clara a fost scoasă, iar apoi a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual –, mi-am dat seama că a fost foarte, foarte grav ceea ce s-a întâmplat, şi dureros pentru familia mea. Pentru că, timp de 24-30 de ore, ei nu au ştiut ce se întâmplă cu mine şi nu aveau veşti de la doctori, aceştia încercând să-mi salveze viaţa. Nu aveau veşti pozitive, iar prin minte le-au trecut tot felul de idei sau de scenarii grave şi au trecut prin nişte momente îngrozitoare.
Când m-am trezit şi am devenit conştientă, la Terapie Intensivă, abia atunci s-au relaxat atât mama, cât şi George. Şi mă bucur că am avut o a doua şansă, că fetele mele nu au rămas fără mamă. Cel mai dureros gând pentru mine acesta a fost – mi-am imaginat cum ar fi trăit Clara şi Ella fără mamă. Şi în prezent, dacă mă gândesc la acest lucru, îmi vine să plâng.
Mă gândesc la suferinţa pe care ele ar fi avut-o dacă n-aş mai fi trăit. Cea de-a doua viaţă este foarte frumoasă. Încerc să mă bucur de prezent, să-mi continui transformarea pe care am început-o la 30 de ani, să fiu din ce în ce mai aşezată, mai liniştită, mai înţeleaptă. Bineînţeles că tot timpul e loc de mai bine şi pot să evoluez mereu. Dar mă simt mult, mult mai înţeleaptă faţă de cum eram când aveam douăzeci şi ceva de ani. Acum foarte puţine sunt lucrurile care mă mai supără, şi acestea sunt legate de sănătatea copiilor. În rest, nu las nimic să mă atingă, să mă enerveze sau să mă streseze.”, a mărturisitt Andreea Bălan în timpul unui interviu pentru Viva!.
Sursa: clickpentrufemei.ro

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.