Bianca Drăgușanu a dezvăluit cât de mult câștigă în urma postărilor ei virale de pe Instagram

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele cele mai active pe rețelele de socializare și a ajuns în momentul de față să aibă circa un milion de followeri pe Instagram, unde zilnic postează nenumărate story-uri. Înafară de plăcerea pe care o are practicând această activitate, se pare că vedeta câștigă sume consistente de bani, doar că lui Alex Bodi nu-i face plăcere.

Această activitate destul de intensă a Biancăi Drăgușanu pe rețelele de socializare îi displace din ce în ce mai tare soțului ei, Alex Bodi, care i-a și cerut de altfel să posteze mai puțin pe Instagram.

Mai clar, bărbatul consideră că vedeta oferă mult prea multe detalii din viața lor personală, ceea ce poate duce la invidia celor care îi urmăresc.

“Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu şi câştig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac şi 20.000! Aţi înţeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a mărturisit Bianca Drăguşanu în emisiunea lui Capatos.

Dacă în urmă cu aproximativ o săptămână Bianca și Alex Bodi au anunțat că urmează să divorțeze, se pare că cei doi s-au răzgândit și au hotărât să își mai dea încă o șansă căsniciei lor.

“Eu cred că soţul meu mă iubeşte foarte mult, chiar mă adora, şi cred că vă face tot ce este posibil că să avem o căsătorie şi o viaţă frumoasă împreună. Eu nu i-am greşit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, eşti iubirea vieţii mele”, a afirmat Bianca Drăguşanu la Vorbeşte Lumea, conform Perfecte.ro.

Alex Bodi a dezvăluit că are o mare parte din vină pentru probleme din relația cu soția sa:

“Important este că suntem ok, încercăm să trecem peste tot, suntem bine. I-am greşit Biancai , câteodată poate zilnic, poate ea nu îmi spune. Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”, a mărturisit acesta

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.