Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral

Un videoclip publicat de curând în reţeaua TikTok a devenit viral şi a creat panică printre utilizatori. Mesajul transmis: „Dentistul tău îţi poate spune oricând dacă ai făcut sex oral“. Dar oare chiar aşa este? Şi ce semne te dau de gol?

Astfel, nimănui nu-i face plăcere să meargă la dentist. Dar dacă la motivele deja cunoscute se adaugă şi acest gen de informaţie, pe care nu ai vreo s-o strigi în gura mare, e de înţeles de ce ai face tot ce e posibil pentru a evita o consultaţie.

De asemenea, vestea proastă este că un medic stomatolog poate şti mult mai multe despre tine decât lucruri care ţin de igiena orală. Cum ar fi faptul că ai făcut sex oral. Vestea bună este că nu va striga asta în gura mare. Doar examinând un pacient, specialistul poate depista semne ale unei astfel de acţiuni efectuate de curând.

Acestea sunt nişte mici pete roşiatice sau închise la culoare, situate la nivelul valului palatin, numite peteşii palatine. Aceste leziuni apar ca urmare a acţiunii mecanice în timpul actului sexual oral.

În plus, stomatologii au asociat de multă vreme acest tip de leziuni cu felaţia, iar un raport care face corelaţia între cele două a fost publicat înca din anul 1928, într-un jurnal medical francez.

În anul 2013, o altă lucrare de specialitate preciza: „Contactul direct şi forţat al penisului cu vălul palatin poate duce la leziuni ale mucoasei“.

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *