Fără ruj roşu, reţele sociale şi culcat după ora 21.

Pe vremea cât a trăit Hugh Hefner şi a condus faimoasa revistă destinată bărbaţilor, au existat numeroase petreceri sălbatice la Conacul Playboy. Dar viaţa unui „iepuraş” nu era numai distracţie şi răsfăţ, dimpotrivă. Cele şapte foste iubite ale mogulului Playboy sau cei şapte angajaţi care erau tot timpul nefericiţi locuind la conac aveau de respectat nişte reguli absurde.

Astfel, una dintre aceste foste partenere ale lui Hefner, Holly Madison, a scris în autobiografia ei din anul 2015, „Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny” (n.r. Prin gaura iepurelui: aventurile intrigante şi poveştile unui fost iepuraş Playboy) că întreaga experienţă i-a cauzat apariţia unei depresii de toată “frumuseţea”.

“Doar înecându-mă puteam scăpa de viaţa ridicolă pe care o aveam”, spune blondina în cartea ei. “Pur şi simplu nu mai suportam să fiu aşa nefericită!”, a mai spus aceasta.

Însă ce avea mai exact de îndurat?

De asemenea, Iepuraşii Playboy trebuia să repecte reguli despre cum să arate şi cum să se comporte. Hefner le impusese chiar şi un program zilnic fetelor, de la ora de culcare la adevărate orgii.

Mai mult, Hugh făcea sex cu iubitele lui miercurea şi vinerea, după ce se întorceau din cluburile de noapte, după cum ne informează Buzzfeed.

“Era la fel de fiecare dată, pentru că aşa îşi trăieşte el viaţa”, afirma Holly Madison la acea vreme. În timpul acestor orgii bisăptămânale, starletele mimau sexul în grup, unele cu altele, în timp ce una dintre ele făcea sex cu Hefner chiar în mijlocul lor.

Totodată, celelalte foste iubite de-ale fostului şef Playboy au confirmat faptul că fiecare dintre ele trebuia să întreţină relaţii intime cu el. Prima era principala lui iubită, după care intrau fiecare pe rând în pat cu Hefner timp de câteva minute.

“Totul se simţea ca şi cum era îndatorirea noastră”, a precizat Madison pentru Buzzfeed.

“Fetele săteau pe acolo şi făceau un mic spectacol. Hef nu auzea prea bine cu o ureche, iar eu le auzeam pe fete cum bârfeau şi râdeau de tot ceea ce se întâmpla acolo”, a adăugat aceasta.

Însă, pe lângă programul sexual impus, iepuraşii mai aveau şi alte reguli – să nu poarte ruj roşu niciodată, să nu fie prezente pe reţelele sociale, să se bage în pat până la ora 21 şi să nu invite băieţi în conac. Iubitele lui erau monitorizate de angajaţii celebrei vile. Kendra Wilkinson, o altă fostă iubită, spune că se nota tot timpul ora la care fetele ieşeau din casă şi ora exactă când se întorceau, iar Hefner era înştiinţat în fiecare dimineaţă de programul fetelor.

În plus, în dimineaţile de vineri, fetele primeau fiecare alocaţia ei, de 1.000 de dolari. Nimeni nu se plângea de banii primiţi, ci existau alte motive pentru ca fetele să se plângă:

“Nu exista armonie în rândul fetelor şi nici vreo participare entuziastă din partea lor în ceea ce privea activitatea sexuală din dormitorul lui”, a menţionat alt iepuraş Playboy, Izabella St. James pe numele ei, în autobiografia „Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion”.

„Dacă eram plecaţi din oraş şi pierdeam una dintre acele seri de ieşit prin cluburi şi apoi întors în dormitorul lui, nu primeam acei bani. Îi folosea ca o armă împotriva noastră”, a adăugat aceasta.

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *