duminică, 5 iulie , 2020

Au o poveste de iubire de mulți ani și de asemenea și o fetiță frumoasă ce le seamănă. Irina și Răzvan s-au căsătorit în anul 2010, însă iubirea lor este la fel de puternică ca în prima zi. Cu toate acestea, în urmă cu doar puțin timp s-a aflat ce îi face Irina Fodor lui Răzvan, soțul ei.

Ei bine, ca orice femeie, îl cicăle și îl stresează, într-un mod plăcut desigur. Irina Fodor a mărturisit care este defectul ei. Și în plus, vedeta susține că cel mai probabil va continua să fie și mai cicălitoare cu soțul ei, atunci când vor îmbătrâni.

Prin ce trece Răzvan Fodor cu soția lui, Irina, zilnic

Vedeta de la Pro Tv a confesat, pe blogul său personal, într-o postare amuzantă, cum vede ea viitorul. Și mai exact, cum se vede la vârsta a treia. Și, fără teamă sau rușine a declarat cu sinceritate cum presimte că Răzvan Fodor va fi cu nervii la pământ, din cauza ei.

„În primul rând, am hotărât să trăiesc până pe la 90 de ani, asta ca să fie clar. Aşa îmi place mie, să îmi pun deadline-uri fără mari pretenţii.???

Când îmi imaginez bătrâneţea, mă gândesc la o caricatură: şi bunele, şi relele sunt accentuate şi ies mult mai mult în evidenţă.  Să facem o analiză, aşadar.

Proiectam viitorul cu al meu acum câteva zile, şi ne imaginam că la bătrâneţe o să ne mutăm într-o casă undeva la munte. El spunea că în curtea casei ăleia ar mai vrea o casă  mai mică, de hobbit, aşa, unde să se retragă când vrea linişte.

Îmi şi imaginam cum o să merg cu nepoţii prin curte, arătându-le una, alta, şi cum ne oprim în faţa căsuţei de paiantă:

“Iar aici, dragilor, stă tataie Fodor. Iese doar după apusul soarelui, dacă laşi în pragul uşii un pahar cu vin alb, sec, rece ca gheaţa. It’s a romanian tradition!”

În altă ordine de idei, dacă totul se accentuează, aşa cum cred eu că va fi, probabil voi ajunge şi mai cicălitoare peste 20-30 de ani, deci săracul om are tot dreptul la un colţ al lui unde să îşi refacă nervii pisaţi cu grijă de soţie.?

În restul timpului, o să ne luăm detectoarele de metal şi o să plecăm la căutat comori prin pădure. Nu o să găsim mare lucru. Cel puţin, aşa o să spunem. O să lăsăm copiilor moştenire un cufăr cu galbeni îngropat sub pragul casei. Sau o să fugim în Thailanda şi o să facem masaj de toţi banii. Mai vedem până atunci.(…)

(…)Luni, când toată lumea o să meargă la muncă, eu şi Fodor o să ne bucurăm că pe 15 vine pensia fără să facem nimic. Probabil o să avem grijă de patrupezii de prin curte-pentru că până atunci o să avem şi aşa ceva- şi o să ne plimbăm prin parcuri. Sau o să plecăm câteva zile la munte sau la mare. O să ne facem vacanţă din orice săptămână, că aşa-i când nu te mai duci la serviciu.

O să fie frumos. O să fim frumoşi. Aşa îmi imaginez eu.”,a scris Irina Fodor.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Related Posts

Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest