vineri, 5 iunie , 2020

Mariah Carey ne arată că fidelitatea nu este tocmai o trăsătură de-a ei. Cântăreața celebră și-a înșelat fostul logodnic cu unul din dansatorii săi, care între timp, i-a și devenit iubit. O filmare năucitoare care a ajuns pe mâna jurnaliștilor este dovada care a șocat lumea. În imaginile respective, artista dansează lasciv în brațele bărbatului mai tânăr cu 13 ani.

În clipul năucitor ce a fost obținut de Daily Mail, Mariah Carey parcă nu mai ține cont de nimic. Aceasta a fost surprinsă într-o filmare în timp ce își punea piciorul pe abdomenul lui Bryan Tanaka, unul dintre dansatorii cântăreței.

Mai apoi, bărbatul o trage de rochie, pentru a-i acoperi posteriorul. În schimb, artista nu se ferește și începe să îi danseze lasciv. Această filmare a fost realizată în luna martie a anului 2016. Mai clar, cu fix șase luni înainte de a termina logodna cu miliardarul australian, James Packer.

Cântăreața renumită se afla într-un hotel din Copenhaga, orașul în care trebuia să aibă un concert. Mariah Carey a fost în acel timp îndrăgostită de dansatorul acesteia din Washington.

Ba mai mult, se pare că artista îi trimitea dansatorului poze provocatoare în timp ce se afla cu fostul ei logodnic în vacanțe exotice. Aceasta se afla pe un iaht în Capri, chiar alături de James Packer în momentul în care Tanaka primea poze sexy cu Mariah în costum de baie sau chiar goală. Aceste fotografii erau realizate de către asistenții ei personali.

În cele din urmă, logodna dintre Mariah Carey și Packer s-a încheiat în octombrie 2016. Ca taxă de despărțire, miliardrul australian i-a oferit atunci cântăreței 50 de milioane de dolari.

Sursa: observator.tv

Related Posts

Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest